DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 !  ||  Drama baru ini akan mula di tayangkan pada 26 disember 2016 bagi menggantikan drama 7 hari mencintaiku. Drama Biar Aku jadi penunggu di terajui oleh Janna Nick dan Ashraff Muslim sebagai peneraju utama . Drama yang mengisahkan pengorbanan seorang gadis bernama Iffat Hamani untuk mencari cinta yang di khianati . Berikut merupakan Senarai pelakon DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 !


DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 !DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 !

TAJUK DRAMA :DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU
Bil Episod : 28
Tarikh Mula Tayangan : 26 Disember 2016
Waktu Siaran : 7 petang : Isnin hingga Khamis
Saluran Siaran : TV3
Senarai Pelakon  : Janna Nick, Ashraf Muslim, Azar Azmi, Miera Leyana, Octovia Manrose, Fahmy Reza, , Shah Iskandar, Nik Adam Mika .

Sinopsis Drama Biar aku jadi Penunggu

Drama yang di tunggu oleh peminat-peminat janna ni ck dan ashraf muslim sudah pasti akan memberi kelainan dalam drama kali ini. kalau sebelum ini kita selalu tengok janna nick post dekat instagram , dia selalu kacau ashraff muslim kan. nampak gandingan yang serasi antara mereka berdua.

Aku rasa mesti DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3  akan trending macam drama 7 hari mencintaiku. Selain dari pelakonnya mempunyai kekuatan di media sosial, jalan ceritanya juga agak memainkan perasaan dan emosi pada penonton. korang dah ready nak tengok DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 ?

Sekian.Post a Comment

Previous Post Next Post