SINOPSIS DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 !

SINOPSIS DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 ! | Drama baru yang menggantikan drama 7 hari mencintaiku adalah drama Biar aku jadi penunggu. Drama ini akan bersiaran bermula 26 disember 2016 pada jam 7 malam di tv 3. mesti korang nak baca SINOPSIS DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 ! , Berikut adalah SINOPSIS DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 !SINOPSIS DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 !


SINOPSIS DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 !


Iffat Hamani dan afeef merupakan kawan sejak dari zaman persekolahan lagi. Afeef hanya ingin menggunakan iffat untuk berjaya . Iffat pula dalam diam mempunyai perasaan terhadap afeef sehinggakan dia menerima lamaran afeef untuk menjadi isterinya.Afeef yang melanjutkan pelajaran ke luar negara berjanji dalam 2 tahun dia akan kembali dan mengahwini iffat.  tetapi masuk tahun ke 3, afeef tidak lagi muncul .

Selepas itu, afeef tidak sengaja terjumpa iffat. dan ketika itu afeef bersama dengan seorang budak kecil iaitu anaknya bersama perempuan lain yang bernama Damia . Iffat yang mengetahui perkara tersebut amat sedih dan berduka. janji afeef selama ini telah di khianati . Afeef pula menceritakan kepada iffat selepas dia di tinggalkan oleh damia .

Afeef membuat keputusan untuk menunaikan janjinya yang dahulu kepada iffat dengan mengahwini iffat. Naluri keibuan yang ada pada iffat akhirnya menyebabkan dia mampu menerima anak lelaki afeef sebagai anaknya . Disebabkan sikap afeef sebelum ini menyebabkan iffat rasa ragu-ragu dengan afeef .dia betul-betul tidak bersedia untuk berkahwin dengan afeef.

Rafael pula yang selama ini menyimpan perasaan terhadap iffat sedar yang peluangnya untuk mendapatkan iffat amat tipis. Damia pula semakin hari semakin cuba untuk dekat dengan afeef. Afeef pula merasakan iffat mempunyai hubungan dengan lelaki lain . apa kah yang berlaku kepada iffat hamani ? adakah dia akan menemui cintanya atau hanya terkorban dalam cinta ? sama-sama kita saksikan di tv 3 !


Kisah iffat hamani ini macam sedih je kan. apa-apa pun kita kena tengok drama Biar Aku jadi penunggu yang akan mula bersiaran pada 26 disember 2016 ! Pelakonnya pula adalah janna nick dan asharaf muslim ! wow  lepas baca SINOPSIS DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU TV 3 , jom share. tak kan kita jer nak tahu kan. kongsikan dengan yang lain !

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post