SINOPSIS DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !

SINOPSIS DRAMA ISTERI TUAN IHSAN ! || Drama yang semakin trending di media sosial iaitu Drama Isteri Tuan Ihsan sedang bersiaran di Astro sejak beberapa minggu yang lalu . Ramai yang mengikuti kisah drama ini dari masa ke semasa . Berikut merupakan SINOPSIS DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !


SINOPSIS DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !


SINOPSIS DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !

Seroja seorang anak orang kaya , dia masih bergelar pelajar universiti akan tetapi hidupnya yang sering berfoya-foya di kelab malam menjadikan kehidupan seperti bukan pelajar universiti . Satu hari dia kehilangan ibunya yang meninggal dunia . Selepas itu dia tinggal bersama Tuan Ihsan . Tuan Ihsan pula seorang yang kaya raya .

Disebalik kehidupannya yang mewah itu, dia tetap membantu orang susah dan juga pekerja-pekerjanya. Tuan Ihsan menentapkan beberapa syarat kepada seroja supaya tidak melanggarnya. akan tetapi apabila seroja melanggar syarat,dia boleh di hukum.

Tuan ihsan juga sering memewahkan Seroja sehinggakan dia sendiri terasa macam kenapa Tuan ihsan buat dia macam tu. adakah tuan ihsan mempunyai perasaan kepadanya ?.

Lama kelamaan, timbul rasa cinta di hati mereka. walaupun hubungan mereka sering di ganggu oleh orang ketiga. namun mereka tetap tidak boleh menyembunyikan perasaan tersebut. Adaka Seroja akan menjadi milik Tuan Ihsan ? jangan lupa tonton drama Isteri Tuan Ihsan di Astro !

komen : Drama ini agak lawak dan santai . akan tetapi faktor terlebih sosial yang di tayangkan dalam drama ini perlu mendapat petunjuk jika ia di tonton oleh golongan kanak-kanak . Adakah latar masyarakat yang di tunjukkan dalam drama ini melambangkan masyarakat ibu kota ?

Apa pendapat korang mengenai SINOPSIS DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !. best tak drama ini ?

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post