HARGA TOYOTA INNOVA BARU DI MALAYSIA !


HARGA TOYOTA INNOVA BARU DI MALAYSIA ! | Jenama Toyota Innova telah lama bertapak dalam malaysia. Kini Toyota Innova di datangkan dengan model baru yang lebih cantik dan menawan hati pembeli . Pastinya ramai yang nak tahu bagaimana Bentuk model terkini Toyota dan Harganya kan. Berikut ada maklumatnya.

Gambar Toyota Innova Baru .HARGA TOYOTA INNOVA BARU DI MALAYSIA !


HARGA TOYOTA INNOVA BARU DI MALAYSIA !


HARGA TOYOTA INNOVA BARU DI MALAYSIA !


Kalau perasan model ini makin cantik berbanding model-model awal Toyota Innova. Kekemasan dalam design body Toyota Innova menyebabkan ramai tertarik untuk memilikinya. Tapi berapakah Harga Toyota Innova baru ini ?

**gambar sumber paultan org dan page toyota

HARGA TOYOTA INNOVA BARU !


3 Variant Model Toyota Innova


  • 2.0 E (MT) -RM  105,764 31
  • 2.0 E(AT) - RM 113,543 83
  • 2.0 G ( AT ) - RM 122,323 35


Rekaan dalaman yang menarik dan penuh dengan ciri keselamatan menyebabkan Harganya begitu tinggi. Namun , korang masih boleh memilikinya.

Macam Mana Nak Beli Toyota Innova Baru ?


Korang boleh buat pembelian di Showroom berdekatan dengan tempat korang atau di mana sahaja yang terdapat Showroom toyota.

Amacam, teringin dan mahu memiliki Toyota Innova baru ? jangan lepas kan peluang anda, aku tengok kenderaan Toyota Innova ini sesuai dengan keluarga yang ramai, selain dalamannya yang selesa ia juga memberi ruang yang luas untuk perjalanan jarak jauh anda. Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post