SENARAI AHLI RUNNINGMAN TERKINI !

SENARAI AHLI RUNNINGMAN TERKINI ! | Sejak pengumuman yang di keluarkan semalam , ramai di antara peminat setia rancangan realiti Runningman bertanya mengenai status ahli runningman yang tinggal apabila ia di teruskan dan tidak jadi untuk di tamatkan . Berikut merupakan SENARAI AHLI RUNNINGMAN TERKINI !


SENARAI AHLI RUNNINGMAN TERKINI !


SENARAI AHLI RUNNINGMAN TERKINI !


1. You Jae Suk
2. Haha.
3. Kim jong kook
4. Song ji hyo
5. Kwang soo
6. Suk jin .

Ini bermakna produksi runningman mengekalkan kesemua 6 ahli runningman sedia ada dan menyambung semula episod baru selepas mereka membatalkan hasrat mereka untuk menamatkan rancangan terbabit .

Semalam, perasaan peminat runnningman macam dalam gambar di bawah. hehe happy sungguh kan korang bila dapat tahu yang runningman akan terus di sambung siarannya. Semoga lepas ini episod-episod yang akan datang lebih best dan menarik.


SENARAI AHLI RUNNINGMAN TERKINI !


Lepas baca SENARAI AHLI RUNNINGMAN TERKINI , kita dapat agak kekuatan runningman dengan ahli yang enam orang ini mampu mengembalikan keriangan dan keseronokkan kepada peminat runningman di seluruh dunia. betul tak ? jom kongsikan perasaan korang apabila mengetahui yang runningman di teruskan. komen di ruangan bawah ya.

Sekian.

 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Powered by Blogger.