3 TANDA ANDA ISTERI DERHAKA DENGAN SUAMI !

3 TANDA ANDA ISTERI DERHAKA DENGAN SUAMI ! | Selaku kita dengar mengenai kekejaman suami yang melakukan perkara jahat kepada isteri . Jarang kita dengar mengenai Isteri Derhaka Dengan Suami . Selalu benda ni sering di ceritakan dalam kelas-kelas atau ceramah agama untuk memberi kesedaran kepada isteri-isteri yang ada di luar sana .


3 TANDA ANDA ISTERI DERHAKA DENGAN SUAMI !


3 TANDA ANDA ISTERI DERHAKA DENGAN SUAMI !

1. Menyakiti Hati suami .

Ada banyak perkara yang menyebabkan hati suami sakit . korang sahaja yang tahu sebab korang isteri . ingat, suami mu itu lelaki , dia juga ada perasaan . tetapi dia selalu pendamkan sorang. jaga-jaga bila dia luahkan . pasti KAMU menyesal .

2. Tidak Mensyukuri kebaikan suami .

Suami buat baik , tetapi tak pernah hargai . Apa yang di cari hanyalah kekurangan si suami . Isteri apakah kalian ini ?

3. Keluar rumah tanpa izin suami .

Keluar rumah tanpa izin suami. ramai ka yang buat macam ni ? nak pergi shopping tapi tak minta izin suami . suami tak tahu . lepas ni minta izin dahulu ya.


Ketiga-tiga perkara ini merupakan 3 TANDA ANDA ISTERI DERHAKA DENGAN SUAMI ! . Hati-hati wahai isteri di luar sana . kita nampak benda ini macam remeh ja . tapi jaga-jaga .

Isteri selalu nak suami dia puji dia . tetapi jarang nampak isteri puji suami . kalau puji atau bodek pun mungkin sebab nak duit pergi shopping dan sebagainya . Wahai isteri jadilah yang terbaik untuk suami mu .

Isteri Derhaka memang kita jarang dengar sebab jarang di ceritakan di dalam media sosial yang lain atau orang bercerita mengenainya . Untung si isteri bila dapat suami yang jenis tak banyak cakap . aib keluarga di jaga dengan begitu baik dan sempurna .

tetapi adakah isteri yang dapat suami macam tu bersyukur atau mereka tidak bersyukur ? tanya diri kita sendiri sama ada kita isteri yang baik atau isteri derhaka . Semoga perkongsian mengenai 3 TANDA ANDA ISTERI DERHAKA DENGAN SUAMI ! bermanfaat untuk kita semua .

Sekian .

Post a Comment

Previous Post Next Post