SINOPSIS SEBENAR DRAMA CIK SERBA TAHU !

SINOPSIS SEBENAR DRAMA CIK SERBA TAHU ! • Drama lakonan Sari yanti dan Remy ishak ini akan menggantikan Drama Dia Bidadariku. Drama Cik serba tahu adalah drama yang di maksudkan. Ramai yang bertanyakan mengenai Sinopsis Drama Cik serba tahu ini. Berikut merupakan SINOPSIS SEBENAR DRAMA CIK SERBA TAHU !

KENAPA LELAKI TAKUT LIPAS ? ORANG PEREMPUAN GELAK JER..
SINOPSIS SEBENAR DRAMA CIK SERBA TAHU !


Digelar cik serba tahu, aerna mendapat panggilan sedemikian kerana semua perkara dia tahu. Malah perkara yang beliau jangkakan juga selalu menjadi kenyataan. Satu hari ada seorang lelaki bernama Carl adham cuba untuk memikatnya.

Aerna pula tidak selesa dengan cara carl yang cuba mendesaknya berkahwin. sedangkan mereka baru berkenalan. Pelbagai cara di lakukan untuk mengelak dari carl. Hatia erna seakan-akan begitu payah menerima carl dari hidupnya.

Bapa aerna pula risaukan aerna yang masih belum berkahwin. beliau nekad untuk mengahwinkan aerna dengan sesiapa sahaja asalkan aerna menerima pasangan tersebut. apa yang akan terjadi kepada aerna dan carl ? adakah aerna menjadi milik carl adham ? sama-sama kita saksikannya di  astro !

Ada tak peminat Remy ishak dan Sari yanti dekat sini ? hehe pastinya ramai yang menantikan drama ini . Sabar, minggu depan dah mula tayangan drama Cik serba tahu ini. sekarang ni korang baca jer dulu SINOPSIS SEBENAR DRAMA CIK SERBA TAHU ! hehehe

Sekian

Post a Comment

Previous Post Next Post