SINOPSIS DRAMA CUCU TAUKE BERAS TV3 - LAKONAN ZAHIRA MACWILSON DAN AZREL ISMAIL !

SINOPSIS DRAMA CUCU TAUKE BERAS TV3 | Di barisi pelakon seperti Tania Hudson, Zahiral Macwilson ,Azrel Ismail dan ramai lagi , Drama Cucu Tauke Beras ini pasti memberi kelainan kepada penonton yang menonton drama ini. Mesti korang nak tahukan Sinopsis drama ni kan. Berikut merupakan SINOPSIS DRAMA CUCU TAUKE BERAS TV3 .


SINOPSIS DRAMA CUCU TAUKE BERAS TV3


SINOPSIS DRAMA CUCU TAUKE BERAS TV3 


Kisah yang mengisahkan tentang seorang perempuan bandar yang tidak suka makan nasi kerana takut gemuk. adakala dia kuat menahan, selalunya kecundang juga. Cuti semester telah tiba , jadi Irsya asalnya berniat untuk ke luar negara.

Tetapi !

Berlaku sebaliknya apabila dia di hantar oleh ayahnya ke kampung untuk tinggal dengan Datonya . Dia baru tahu yang datonya seorang tauke beras.ia juga bertujuan untuk dia berkerja dengan datonya untuk membayar yuran pengajiannya .

Dia merasakan datonya seorang tauke beras, jadi dia boleh bersenang lenang. akan tetapi berlaku sebaliknya. dia tetap di layan seperti pekerja lain. di kampung dia bertemu dengan seorang lelaki kampung  bernama Haris. selepas itu kehidupannya berubah.

Apa yang terjadi kepada Irsya selepas itu ? sama-sama kita saksikan di Tv3 !

Korang nak tahu tak, Drama cucu tauke beras ni di rakamkan di kawasan kampung tau . jadi mesti drama ni lain dari drama-drama sebelum ni . korang mesti kena tengo punya .

Untu pengetahuan korang yang baca SINOPSIS DRAMA CUCU TAUKE BERAS TV3 , sebenarnya drama inilah yang menggantikan drama Meh sandar pada aku sebelum ni. Boleh nampak perbezaan jalan cerita di antara kedua-dua drama tersebut .

Sekian .

Post a Comment

Previous Post Next Post