SINOPSIS SEBENAR DRAMA MENANTI FEBRUARI !

SINOPSIS SEBENAR DRAMA MENANTI FEBRUARI ! | Drama yang menggantikan Drama Wan Peah ini bertajuk Drama Menanti Februari. Drama ini di bintangi oleh Zul Arifin, Fathia Latiff dan Afiq Muiz. Mesti ramai yang nak tahu bagaimana jalan cerita drama ini kan. Berikut merupakan SINOPSIS SEBENAR DRAMA MENANTI FEBRUARI !


SINOPSIS SEBENAR DRAMA MENANTI FEBRUARI !


SINOPSIS SEBENAR DRAMA MENANTI FEBRUARI !Drama yang mengisahkan perjalanan hidup 3 orang kawan iaitu Arie, Fiza dan Edi . Mereka merupakan kawan baik sejak di Universiti. Kemudian Arie berkahwin dengan fiza . Si edi pula terpaksa memendam rasa cintanya terhadap Fiza.

Fiza yang mengidamkan kebahagian hidup bersama Arie se akan-akan tidak mampu mengecapinya. Dengan sikap Arie yang lebih mengutamakan kerjanya menyebabkan Fiza tidak dapat hidup bahagia. Segala yang buruk berlaku dan perkara manis berlaku dalam kehidupan fiza tertumpu pada bulan Februari.

Sehinggalah satu ketika Arie di laporkan hilang di lautan selama 6 bulan dalam satu kemalangan yang berlaku. Dan sepanjang 6 bulan itulah Fiza mula rapat dengan Edi .Akhirnya mereka di satukan sebagai suami dan isteri.

Tetapi apa yang mengejutkan adalah Arie yang dikatakan hilang itu sebenarnya ditemui selamat. Dan akhirnya dia terpaksa berdepan dengan Fiza dan Edi yang sudah berkahwin. Arie mahukan fiza kembali.


Ini sahaja maklumat mengenai SINOPSIS SEBENAR DRAMA MENANTI FEBRUARI ! , aku harap korang sukan dengan penulisan aku ni. hehe jom share sinopsis drama ni tau. Kalau korang belum tengok drama ni, korang kena tengok sebab best sangat !

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post