SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI !

Drama yang sedang di tayangkan di Tv3 ini bertajuk Drama Hajah heathrow . Jalan cerita atau Sinopsis Drama Hajah Heathrow kembali ini berjaya menarik perhatian penonton sewaktu tayangan pertamanya pada tahun 2016. Pasti korang tak ingatkan. hehe Tv 3 seronok ulang drama . hehe mungkin Timeline lari kot. Berikut merupakan SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI !

Sinopsis Drama Hajah Heathrow Kembali
Sinopsis drama Hajah Heathrow Kembali sumber facebook


SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI !


Ia mengisahkan mengenai perubahan Hajah Juriah sejak pulang dari Mekah dan Heathrow. Juriah yang pergi ke Mekah dan Heahtrow menjadi lebih semangat untuk berkerja sejak pulang dari dua tempat tersebut.

Malah, jika ada orang yang tidak memanggil beliau " hajah juriah ", maka orang tersebut akan di tegur. baginya ia bertujuan untuk menggalakkan orang ramai pergi ke Mekah .

Hajah juriah mempunyai kedai kecil, selepas pulang dia ingin mengembangkan perniagaannya walauun di tentang oleh suaminya. Apa yang jadi kepada Hajah Juriah ? adakah dia mampu membuat perubahan terhadap perniagaannya ?

sama-sama kita saksikan di tv 3 !

Drama lakonan Ogy ahmad daud ini sentiasa memberi kelainan dalam drama lakonan beliau. Orang lama lah katakan.

Apa pendapat korang selepas baca SINOPSIS DRAMA HAJAH HEATHROW KEMBALI ! , best tak jalan cerita drama baru ni ? ke korang dah tengok masa tayang pertama dulu . jom komen di ruangan komen di bawah .

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post