Sinopsis Drama Dendam Aurora. Drama baru Drama Dendam Aurora yang baru di tayangkan baru-baru ini turut di bintangi oleh beberapa pelakon hebat seperti Shah Iskandar , Nabila Huda , Ungku Ismail dan Anzalna Nasir. Pastinya ramai yang tak sabar nak tunggu episod-episode seterusnya drama nikan.

Sinopsis Drama Dendam AuroraSinopsis Drama Dendam Aurora


Kisah konflik kekeluargaan yang berlaku apabila Aurora di dapati bersalah membunuh  Dato' Hamzah. Dia di penjara selama 8 tahun. namun dia di bebaskan lebih awal kerana berkelakuan baik. Selepas keluar dari penjara aurora segera mahu pulang ke rumahnya bagi membersihkan kembali namanya dan nama bai keluarganya.

Namun, permintaan dia di halang oleh ibunya sendiri. Tetapi dia tetap bertegas untuk pulang ke rumahnya juga. Banyak yang sudah berubah di Tanah Rata Cameron Highland itu sejak dia masuk ke penjara.

Kemunculan Aurora mengejutkan banyak pihak. antaranya engku harris iaitu bekas kekasih aurora yang juga waris kepada Dato Hamzah. Dia juga telah di tunangkan dengan Putri Adrina .

Aurora di kejutkan dengan berita syarikat milik keluarganya kini semakin banyak menangggung hutang. dia bertekad untuk kembalikan perniagaan keluarganya menjadi lebih baik

Haikal pula tahu yang Aurora tidak membunuh bapanya.Dia yang pada mulanya membenci aurora akhirnya bertukar sayang setelah aurora terbukti tidak bersalah dalam pembunuhan bapanya. Dia semakin rapat dengan aurora manakala abangnya harris agak mencemburui hubungan mereka 

Kemudian berlangsunglah perkahwinan di antara Harris dan Adrina. Perkahwinan ini menambah lagi masalah dalam keluarga besar mereka. Apakah yang berlaku pada Aurora selepas ini ? adakah dendam dan dengki yang ada dalam diri mereka akan hilang.

Jangan lupa saksikannya di Astro !

Entri Sebelum - Biodata Neera Azizi 

Post a Comment

Previous Post Next Post