SINOPSIS DRAMA ISTERI - ISTERI AYAH

Sinopsis Drama Isteri-isteri ayah. Drama baru yang di tayangkan di tv 3 ini sememangnya unik . Jarang nak jumpa drama berunsur kekeluargaan ini di tayangkan di tv. Drama isteri-isteri ayah ini di barisi oleh pelakon-pelakon hebat. Antaranya adalah jalaludin hassan dan ramai lgi.

Bagi yang nak tahu bagaimana jalan cerita drama ini. Jom aku kongsikan sinopsis drama isteri-isteri ayah . 

SINOPSIS DRAMA ISTERI - ISTERI AYAH
SINOPSIS DRAMA ISTERI - ISTERI AYAH

SINOPSIS DRAMA ISTERI - ISTERI AYAH


Kisah kekeluargaan ini bermula dengan sebuah keluarga bahagia yang terdiri dari kamal dan isterinya serta anak dan menantu mereka. satu ketika, isteri kamal iaitu ibu kepada nizam anak kepada kamal mengalami sakit yang agak teruk. dia juga berhajat untuk menaiku cruise sebelum dia menghembuskan nafas yang terakhir.

Namun apakan daya, ajal lebih cepat datang. belum sempat dia merasai pengalaman menaiki cruise, dia telah pergi buat selama-lamanya.

kamal pula setelah kematian isterinya itu dia menjadi murung. Nizam pula bimbangkan ayahnya menjadi lebih buruk, dia menjemput ayahnya tinggal di rumahnya.

Namun lebih mengejutkan adalah bila kamal membuat rumah nizam seperti rumahnya sendiri. dia memanggil rakan -rakannya untuk membuat mesyuarat di rumah nizam sejak dari dia tinggal di sana.

Yang lebih mengejutkan adalah apabila 3 orang wanita yang mendakwa mereka ini isteri kamal . maka selepas itu lah berlakunya kacau bilau dalam rumah tersebut.

Apa yang akan berlaku kepada kamal dan keluarganya ? jangan lupa saksikan kesudahannya di tv 3. Aku harap sinopsis drama isteri-isteri ayah ini memberi gambaran keseluruhan jalan cerita drama ini. selebihnya kena tengok drama ni lah yer.

Entri Berkaitan - Senarai Pelakon Drama Isteri-Isteri Ayah

Entri sebelum - Sinopsis Drama Syukur Syawal

Post a Comment

Previous Post Next Post