Sinopsis Drama Mencintaimu Mr Photographer

Sinopsis Drama Mencintaimu Mr Photographer
Sinopsis Drama Mencintaimu Mr Photographer

Sinopsis Drama Mencintaimu Mr Photographer. Drama yang sedang hangat di tayangkan di Asto ini bertajuk drama mencintaimu mr photographer. di barisi oleh barisan pelakon seperti syafiq kyle dan hannah delisha membuatkan drama ini mempunyai kekuatan tersendiri .

Ramai yang suka drama sweet macam ni. bagi yang belum tahu jalan cerita drama ni, berikut merupakan sinopsis drama mencintaimu mr photographer.


SINOPSIS DRAMA MENCINTAIMU MR PHOTOGRAPHER


Kisah drama ini yang mengisahkan tentang dua keluarga bermasalah. keluarga Aira dan juga keluarga jemy. Keluarga aira berpisah sejak dia kecil lagi sehinggakan dia menjadi benci dengan ibunya tanpa sebab yang dia tidak tahu.

Jemy pula di anggap seperti anak buangan oleh ibunya. kejadian hitam yang berlaku kepada ibunya yang menyebabkan jemy tidak di hargai oleh ibunya. Jemy juga merupakan seorang photographer terkenal.

Bekerja dengan model-model cantik tidak pernah membuatkan dia jatuh hati sehinggalah dia berjumpa dengan Aira. Aira pula ingin menjadi model .

Hanya aira yang mampu membuatkan jemy jatuh hati. hubungan mereka tidak di restui oleh bapa aira yang mahukan dia berkahwin dengan anak rakannya. Jemy nekad nak bawa aira berkahwin di sempadan.

adakah jemy dan aira mampu mempertahankan kisah cinta mereka ? jangan lupa tengok di Astro.

Entri Berkaitan - Senarai Pelakon Drama Mencintaimu Mr Photographer.

Jom kongsikan SINOPSIS DRAMA MENCINTAIMU MR PHOTOGRAPHER dengan rakan-rakan lain.


Post a Comment

Previous Post Next Post