Sinopsis Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi Lakonan Aliff Aziz dan Farah Nabilah

Sinopsis Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi Lakonan Aliff Aziz dan Farah Nabilah. Kalau anda nak tahu, drama ini merupakan drama yang menggantikan cinta fatamorgana. Pertama kali di gandingkan, Pelakon Aliff Aziz dan Farah Nabilah pantas membina keserasian untuk menjayakan drama halalkan hati yang ku curi ini.

Sinopsis Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi Lakonan Aliff Aziz dan Farah Nabilah

Sinopsis Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi 


Drama ini mengisahkan tentang pasangan kekasih yang berasal dari keluarga yang kaya. Faiq dan Delisha merupakan anak orang kaya. mereka hidup mewah di luar negara.

apabila mereka pulang ke tanah air, mereka terkejut bila melihat apa yang berlaku pada keluarga mereka. Syarikat mereka sudah bertukar milik. rumah mereka sudah tiada dan ahli keluarga mereka tidak dapat dihubungi.

Memandangkan duit yang mereka sudah berkurangan, mereka nekad bermula dari bawah. faiq bermula sebagai pegawai keselamatan dan Delisha pula sebagai pereka fesyen.

Tetapi sebelum mereka mengecapi apa yang mereka lalui sekarang. mereka terlebih dahulu diuji dengan hidup merempat, miskin dan dihina masyarakat. selain dari ujian tersebut, mereka juga diuji apabila bekas kekasih delisha muncul.

mampukah faiq dan delisha mengekalkan cinta mereka? tak sabar nak tengok cerita ni sampai habis kan. hehehe

jom kongsikan sinopsis bagi drama halalkan hati yang ku curi ini dengan peminat-peminat farah nabilah dan aliff aziz !!

Post a Comment

Previous Post Next Post