Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL. Untuk episod kali ini, Tiara terus ditimpa masalah demi masalah. Kali ini, dia dipaksa untuk menerima Fatimah dalam keluarganya sebagai isteri kedua kepada Danny.

Danny seperti biasa menidakkan perkara tersebut kerana dia masih sayangkan Tiara dan Fati tak ada kena mengena dengan hidup dia pun.

Nenek terus menerus memaksa Tiara, kali ini dia tidak minta tiara tinggalkan danny buat selama-lamanya tetapi kali ini dia minta Tiara pergi bercuti di luar negara selama 3 bulan dan selepas itu baru kembali jumpa danny.

Drama Pujaan Hati Kanda Episod 24 FULL.



Agak-agak Tiara terima tak tawaran tu? Kalau nak tahu, korang kenalah layan episod 24 ni sampai habis. Fuhh makin hangin aku layan cerita ni. hahaha

Bagi yang nak tengok pujaan hati kanda episod 24, korang boleh layan dekat bawah ni ya.







Tekan Refresh/ F5 kalau video penuh tak keluar.

Jom like page kami >> Drama Malaysia << untuk live streaming dan info drama terkini.

Jika anda nak tonton kesemua episod drama ni, korang boleh terus ke sini - Episod penuh Pujaan Hati Kanda.


 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post