Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 5 FULL

Tonton I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 5 FULL. Untuk minggu ini, ramai cakap lawak gila. Haha Kelakar tengok gelagat Syamel cari penyanyi sebenar kan. hehe

Untuk minggu ke 5 ini, tetamu jemputannya adalah Syamel, Hefny dan Fizie Hot fm. Memang meriah set kali. Peserta-peserta pun kali ni lebih susah untuk diteka. Semua suara macam sedap.

Selain dari syamel, fizie dan hefny , penyiasat tetap untuk program ini turut dibintangi oleh Jihan Muse, Sealan Paull  dan Mark Adam.

Tonton penuh episod 4 di sini.


Tarikh : 21.7.2019
Masa : 9 pm

Korang rasa syamel berjaya atau tak meneka penyanyi sebenar dalam episod kali ini? kalau nak tahu, korang kenalah tengok dekat bawah ni ya.

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Episod 5






Tonton siaran langsung di sini - KLIK SINI.

Jom join fans ICSYVMY yang lain di page ni >> ICSYVMY2 << Korang boleh layan live sekali tau.

Lepas tengok episod ni, terus rasa tak sabar nak tunggu minggu depan. Agak-agak siapa pula tetamu jemputan nanti ya? hehe

Rahsia.. hehehe

Nanti kita share ya.

Selamat menonton.




 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Powered by Blogger.