Drama Rumah Siti Khadijah Episod 4 dan 5 Full

Anda boleh tonton episod 2 dan 3 di sini (klik) .


Episod 4

Amirah diberikan cuti kerana dia mahu pulang ke kampung bertemu ibu bapanya dikampung. Ibu bapa Amirah bangga melihat perubahan sikap anaknya. Mereka bersyukur Amirah telah jauh berubah.

Drama Rumah Siti Khadijah Episod 4 dan 5 Full


Ketika ini, di kampung Amirah kecoh bila Hajah Halimah dan Haji Ismail memaklumkan mengenai anak mereka Adira (15 tahun) yang telah lari dari rumah.  Amirah seolah tidak percaya dari cerita ibu bapanya, Adira dibesarkan dalam keluarga yang baik dan mempunyai didikan agama.


Episod 5 

Fatin seorang gadis peramah yang datang meminta kerja di butik pakaian milik Sakinah. Sakinah memuji sifat Fatin yang pandai memikat hati pelanggannya. Fatin hidup bersama adik dan ayahnya, Marzuki setelah ibu bapanya bercerai. Marzuki seorang kaki perempuan sering mendera Fatin dan adiknya jika tidak mendapat wang.

Lama-kelamaan, Sakinah sedar perubahan sikap Fatin. Satu hari, Sakinah terserempak dan melihat sisi hidup Fatin yang membuat kerja sampingan sebagai ‘Call Girl’. Sakinah mula  mengekorinya dan cuba membantu Fatin agar berubah dan kembali ke pangkal jalan.

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post