Drama Rumah Siti Khadijah Episod 8 dan 9 Full. Dah masuk episod ke 8 sudah drama ni. Setiap hari ada sahaja pengajaran yang boleh kita ambil dari drama ni. Memang best dan rugi kalau korang tak layan. hehe

Tarikh Tayangan : 24.9.2019
Masa : 9 pm


Drama Rumah Siti Khadijah Episod 8 dan 9 Full

Bagi yang terlepas episod sebelum ni boleh layan di sini (klik).

Drama Rumah Siti Khadijah Episod 8 dan 9 Full

Episod 8

Teman sekampung Dura, Amin dan Bibi merupakan 2 beradik (16&18thn). Mereka tinggal dirumah yang sempit dengan masalah ayah yg menghisap dadah. Kerana tekanan hidup dan masalah kewangan mendorong Amin dan Bibi untuk melakukan jenayah ragut.



Episod 9


Juliana akhirnya mula melibatkan dirinya sebagai keldai dadah bersama Ben. Ben menjadikan Juliana orang suruhan untuk membawa bekalan dadah kepada pembeli.




 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post