Tonton Drama Cemburu Seorang Perempuan Episod 3 Full. Mulai minggu ini, drama ini mula ditayangkan di Astro Ria. Korang sempat layan tak? Kalau tak sempat, boleh layan di bawah ni ya.

Ramai pelakon hebat membintangi drama ini. Antaranya adalah Emma Maembong, Amyra Rosli, Amar Baharin, Bella Dowanna, Dini Schatzmann, Fauzi Nawawi, Lisdawati, Sabrina Ali, Amir Nafis, Mior Darwish, Nazrief Nazri, Rashidah Jaafar dan Elmy Moin.

Tonton Drama Cemburu Seorang Perempuan Episod 3 Full


Tarikh : 30.10.2019.
Masa : 7 pm.

Bagi yang terlepas episod 2, korang boleh layan di sini.

Tonton Drama Cemburu Seorang Perempuan Episod 3 Full.


Zikri dan Dhia berkawan rapat sejak mereka sekolah lagi. Keakraban mereka membuatkan keluarga Zikri tidak senang kerana Dhia dari keluarga yang tidak berada.

Keluarga Zikri berpindah ke Kuala Lumpur dengan tujuan untuk memisahkan mereka.

Zikri kemudian berkahwin Emilia. Hidup mereka bahagia tetapi setelah keguguran anak pertama Emilia tidak boleh mengandung lagi.

Disebabkan itu, Emilia mahu Zikri mengahwini sahabat baiknya, Dhiya untuk melahirkan anak mereka dengan kaedah ibu tumpang

Tonton Video Penuh di bawah ini.
p/s: Tekan f5/refresh sampai video penuh muncul.

Dhia rela kerana dia memang kasihkan Zikri. Walaupun Zikri adalah suaminya yang sah namun hubungan mereka tetap sebagai kawan baik sahaja.

Namun Emilia tidak dapat mengawal perasaan cemburunya sehingga bertindak di luar batasan kewarasan fikiran.Post a Comment

Previous Post Next Post