Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 28 Full. Hai korang, hari ni kita update  pasal drama kesukaan korang ni.hehe Jom lah kita layan episod 28 (episod akhir) dibawah.

Pelakon: Sharnaaz Ahmad, Nelydia Senrose, Arryyan Petra, Redza Rosli, Reen Rahim, Nadia Brian, Ungku Hariz, Azizah Mahzan, Riz Amin, Syafnida Shuhaimi, Dato Jalaluddin Hassan, Dian P.Ramlee, Omar Abdullah, Rosnah Johari, Hamidah Wahab, Tash Yong, Rizzuan Rosli, Hanim Shaari dan ramai lagi.


Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 28 Full

Habis dah cerita ni.. bye idlan hazrul, iqa dan daliya... hehe

best tak cerita ni? korang nak bagi berapa bintang dekat cerita ni? komen dekat bawah ya.

Tarikh : 23.10.2019
Masa : 7 pm

Bagi yang terlepas episod 27, boleh tonton di sini (klik).

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 28 Full


Perkahwinan Hazrul dan Daliya terpisah apabila Hazrul dimasukkan ke penjara. Apabila Daliya meminta penjelasan Hazrul, dia hanya mampu diam membisu. Maka, Daliya pergi membawa diri bersama kandungannya yang dirahsiakan daripada Hazrul.

p/s : tekan f5/ refresh sampai full video muncul.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Hazrul muncul bersama hasratnya yang ingin memiliki anak mereka, Heidi daripada Daliya. Kononnya, Hazrul ingin membalas dendam kerana Daliya tinggalkannya sewaktu dia di penjara.

Akan tetapi, lama kelamaan, misinya berubah. Daripada sekadar ingin mendapatkan Heidi, dia juga ingin memiliki isterinya kembali, Daliya. Kerana dia sedar rasa cinta dan sayangnya terhadap Daliya masih utuh.


Jom tonton episod 28 disini (klik).


Post a Comment

Previous Post Next Post