Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 10 Full. Makin seronok pula layan cerita ni. hehe tapi tulah, rasa macam sedih pula kadang-kadang tu kan. hehe entahlah. Jom tengok episod 10 di bawah ni ya.

Pelakon: Sharnaaz Ahmad, Nelydia Senrose, Arryyan Petra, Redza Rosli, Reen Rahim, Nadia Brian, Ungku Hariz, Azizah Mahzan, Riz Amin, Syafnida Shuhaimi, Dato Jalaluddin Hassan, Dian P.Ramlee, Omar Abdullah, Rosnah Johari, Hamidah Wahab, Tash Yong, Rizzuan Rosli, Hanim Shaari dan ramai lagi.

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 10 Full


Tarikh Tayangan : 2.10.2019
Masa : 7 pm

BAGI yang terlepas episod 9, boleh tonton balik disini (klik).

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 10 Full
p/s : sila refresh banyak kali sehingga video penuh muncul.

Sinopsis

Perkahwinan Hazrul dan Daliya terpisah apabila Hazrul dimasukkan ke penjara. Apabila Daliya meminta penjelasan Hazrul, dia hanya mampu diam membisu. Maka, Daliya pergi membawa diri bersama kandungannya yang dirahsiakan daripada Hazrul.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Hazrul muncul bersama hasratnya yang ingin memiliki anak mereka, Heidi daripada Daliya. Kononnya, Hazrul ingin membalas dendam kerana Daliya tinggalkannya sewaktu dia di penjara. Akan tetapi, lama kelamaan, misinya berubah.

Daripada sekadar ingin mendapatkan Heidi, dia juga ingin memiliki isterinya kembali, Daliya. Kerana dia sedar rasa cinta dan sayangnya terhadap Daliya masih utuh.
Post a Comment

Previous Post Next Post