Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 12 Full. Hai korang,  Jom kita tengok episod ke 12 ni. Dengar cerita drama ni makin sweet tapi ada jer jarum perosak rumah tangga diorang ni. Haaa.. macam mana tu ? jom tengok di bawah.

Pelakon: Sharnaaz Ahmad, Nelydia Senrose, Arryyan Petra, Redza Rosli, Reen Rahim, Nadia Brian, Ungku Hariz, Azizah Mahzan, Riz Amin, Syafnida Shuhaimi, Dato Jalaluddin Hassan,  Dian P.Ramlee, Omar Abdullah, Rosnah Johari, Hamidah Wahab, Tash Yong, Rizzuan Rosli, Hanim Shaari dan ramai lagi.

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 12 FullTarikh Tayangan : 4.0ktober 2019
Masa : 7pm

Bagi yang terlepas episod 11, korang boleh tonton disini (klik) .

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 12 Full
Daliya masih keliru dengan perasaannya terhadap Hazrul. Dia inginkan kepastian kenapa Hazrul mesti melakukan perbuatan terkutuk itu. Hazrul cuba menyakinkan Daliya yang dia bukan lelaki seperti yang difikirkan Daliya.

Zana dan Nazli berdendam dengan Hazrul dan Daliya. Zana mula sakit hati dan berdendam dengan Hazrul setelah mendapat tahu Hazrul cuba mendekatinya ketika dia sudah menjadi suami Daliya. Zana mula mencari jalan menggunakan abangnya untuk mendapatkan Hazrul satu hari nanti.

Hazrul menceritakan semua tentang pertunangan Faiqa. Daliya mencadangkan supaya Hazrul mencari jalan untuk rapatkan Idlan dan Faiqa.Hajah Dian berjumpa dengan Ibu Maryam dan menceritakan tawarannya kepada Daliya sebagai pengurus di kedai perabot baharu milik syarikat Haji Fuad. Daliya dalam dilema untuk meninggalkan kerja-kerja di kedai jahit Ibu Maryam.


Post a Comment

Previous Post Next Post