Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 17 Full. Apa pula yang terjadi kali ini dalam episod ke 17 ni? Tak sabar nak tengok kan.

Kisah cinta Hazrul dan Daliya macam hampir kurang konflik. tetapi musuh mereka masih ada untuk mengganggu mereka.

Jom tengok dekat bawah ni ep 17 ya.

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 17 Full


Pelakon: Sharnaaz Ahmad, Nelydia Senrose, Arryyan Petra, Redza Rosli, Reen Rahim, Nadia Brian, Ungku Hariz, Azizah Mahzan, Riz Amin, Syafnida Shuhaimi, Dato Jalaluddin Hassan, Dian P.Ramlee, Omar Abdullah, Rosnah Johari, Hamidah Wahab, Tash Yong, Rizzuan Rosli, Hanim Shaari dan ramai lagi.

Tarikh : 9.10.2019
Masa : 7 pm

Bagi yang terlepas episod 16, boleh tonton di sini (klik).

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 17 Full


Perkahwinan Hazrul dan Daliya terpisah apabila Hazrul dimasukkan ke penjara. Apabila Daliya meminta penjelasan Hazrul, dia hanya mampu diam membisu. Maka, Daliya pergi membawa diri bersama kandungannya yang dirahsiakan daripada Hazrul.p/s : tekan f5/ refresh sampai full video muncul.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Hazrul muncul bersama hasratnya yang ingin memiliki anak mereka, Heidi daripada Daliya. Kononnya, Hazrul ingin membalas dendam kerana Daliya tinggalkannya sewaktu dia di penjara.

Akan tetapi, lama kelamaan, misinya berubah. Daripada sekadar ingin mendapatkan Heidi, dia juga ingin memiliki isterinya kembali, Daliya. Kerana dia sedar rasa cinta dan sayangnya terhadap Daliya masih utuh.


Jom tonton episod 18 disini (klik).


Post a Comment

Previous Post Next Post