Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 9 Full.  Makin mencabar cerita ni kan. hehe tak boleh duduk diam tengok. Aku tak mau cakap banyak, korang tengok lah sendiri di bawah yer.

Pelakon: Sharnaaz Ahmad, Nelydia Senrose, Arryyan Petra, Redza Rosli, Reen Rahim, Nadia Brian, Ungku Hariz, Azizah Mahzan, Riz Amin, Syafnida Shuhaimi, Dato Jalaluddin Hassan, Dian P.Ramlee, Omar Abdullah, Rosnah Johari, Hamidah Wahab, Tash Yong, Rizzuan Rosli, Hanim Shaari dan ramai lagi.

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 9 Full


Tarikh Tayangan : 1.10.2019
Masa : 7 pm

Bagi yang terlepas episod 8, boleh tonton balik di sini (klik)

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 9 Full

Jom cepat tengok ! heheSinopsis

Perkahwinan Hazrul dan Daliya terpisah apabila Hazrul dimasukkan ke penjara. Apabila Daliya meminta penjelasan Hazrul, dia hanya mampu diam membisu. Maka, Daliya pergi membawa diri bersama kandungannya yang dirahsiakan daripada Hazrul.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Hazrul muncul bersama hasratnya yang ingin memiliki anak mereka, Heidi daripada Daliya. Kononnya, Hazrul ingin membalas dendam kerana Daliya tinggalkannya sewaktu dia di penjara. Akan tetapi, lama kelamaan, misinya berubah.

Daripada sekadar ingin mendapatkan Heidi, dia juga ingin memiliki isterinya kembali, Daliya. Kerana dia sedar rasa cinta dan sayangnya terhadap Daliya masih utuh.Post a Comment

Previous Post Next Post