Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 8 Full. Hye korang. Amacam, dah ready nak tengok episod ke 8 ni? Kali ni Zana pula buat hal. dia dah cemburu dengan mak dan abang dia sebab diorang lebihkan si Daliya.

Mengamuk lah. tambah pula dia tau yang Hazrul tu adalah suami Daliya. Korang nak tahu apa yang jadi? jom layan di bawah.

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 8 Full


Pelakon: Sharnaaz Ahmad, Nelydia Senrose, Arryyan Petra, Redza Rosli, Reen Rahim, Nadia Brian, Ungku Hariz, Azizah Mahzan, Riz Amin, Syafnida Shuhaimi, Dato Jalaluddin Hassan,  Dian P.Ramlee, Omar Abdullah, Rosnah Johari, Hamidah Wahab, Tash Yong, Rizzuan Rosli, Hanim Shaari dan ramai lagi.

Bagi yang terlepas episod 7, boleh tonton di sini(klik).

Tonton Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 8 Full

Sinopsis

Perkahwinan Hazrul dan Daliya terpisah apabila Hazrul dimasukkan ke penjara. Apabila Daliya meminta penjelasan Hazrul, dia hanya mampu diam membisu. Maka, Daliya pergi membawa diri bersama kandungannya yang dirahsiakan daripada Hazrul.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Hazrul muncul bersama hasratnya yang ingin memiliki anak mereka, Heidi daripada Daliya. Kononnya, Hazrul ingin membalas dendam kerana Daliya tinggalkannya sewaktu dia di penjara. Akan tetapi, lama kelamaan, misinya berubah.

Daripada sekadar ingin mendapatkan Heidi, dia juga ingin memiliki isterinya kembali, Daliya. Kerana dia sedar rasa cinta dan sayangnya terhadap Daliya masih utuh.Post a Comment

Previous Post Next Post