Tonton Drama Setelah ku Dimiliki Episod 19 Full. Hai korang, hari ni ada drama baru. best tak? hehe kita ada abam Zul Ariffin dan Intan Najuwa.

Kalau korang terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Ini merupakan pelakon - pelakon yang membintangi drama ni. Intan Najuwa, Zul Ariffin, Tiz Zaqyah, Zaki Azeman, Lia Natalia, Fahmi Reza, Rahhim Omar, Zulhelmy, Adeline Tsen, Kuza, Aleza Shadan.

Tonton Drama Setelah ku Dimiliki Episod 19 FullCerita makin best dan makin menarik. Moment-momen sweet mula terbina. Haaa.. Tapi makin banyak pula episod cemburu sama-sama diorang ni.

haha

masing-masing ada yang minat dengan diorang. Tapi itulah, hubungan diorang yang jadi mangsa.

kesiannya.

Tarikh : 22.11.2019.
Masa : 7 pm.

Kalau korang terlepas episod 18, boleh layan di sini (klik).

Tonton Drama Setelah ku Dimiliki Episod 19 Full.


Drama ini mengisahkan tentang Sarrafia yang merupakan penghuni Rumah Azirah. Setelah dua tahun berlalu lelaki bernama Adriz yang tidak pernah dia lupai itu muncul semula dalam hidupnya.

Sebelum ini Adriz merupakan seorang yang liar dan suka berfoya-foya. Setelah sedar daripada koma, Adriz tidak lagi mengingati kehidupan lamanya dan perangainya juga berubah.

Bagi menenangkan hati Adriz, Encik Rahimin ayah kepada Adriz membawa anaknya ke Rumah Azirah.

video penuh. 👇👇p/s : tekan refresh/f5 sampai video full muncul.

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok full episod.

Adriz baru tahu bahawa ayahnya itu memiliki satu tempat yang dikenali Rumah Azirah sempena nama maknya. Di sana dia diperkenalkan dengan Sarrafia.

Adriz telah membuat keputusan untuk menguruskan Rumah Azirah kerana mahu meringankan beban ayahnya yang sibuk menguruskan perniagaan lain.

Adriz cuba mendekati Sarrafia namun wanita itu sering mengelak daripada bertemu dengannya.Ini kerana dia masih tidak ingat apa yang telah dia lakukan kepada sarrafia.

Jom tonton episod 19, di sini (klik).

Post a Comment

Previous Post Next Post