Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 2 Full PART 2. Hai korang, kalau korang perasan dalam entri aku sebelum ini aku ada kongsikan full video maharaja lawak mega 2019 untuk minggu ke dua.

Tetapi lepas aku check balik, rupanya ada setengah jer video yang diupload oleh astro gempak.

AISHH, macam mana pulak terjadi macam tu. haha takpalah korang tengok sambungan dibawah ni ya.

Mahraja Lawak Mega 2019 Minggu 2 Full PART 2

Kalau nak tengok first par punya, korang boleh tengok di sini (klik).

Jadi aku kongsikan video-video baki persembahan peserta minggu kedua di bawah ni ya.

Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 2 Full PART 2


Kumpulan Halus




BOCEY


CALI


POPON



SMART


STONE


JBORN



itu sahaja baki persembahan para peserta semalam. hehe Sorry lah aku tak perasan yang video tu setengah ja. hehe

Selamat menonton.


 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post