Tonton Drama Dia Yang Ku Cinta Episod 3 FULL. Drama baru yang ditayangkan ini dibintangi pelakon terkenal seperti Sharnaaz Ahmad dan Syerinie Myra. Ramai cakap jalan cerita drama ni best. betul ke?

Senarai Penuh Pelakon adalah Sharnaaz Ahmad, Syerinie Myra, Luqman Hafidz, Siti Khadijah Halim, Arash Mohd, Catriona Ross, Afieq Shazwan, Jovi Heng, Watie Sadali, Silfeny, Sabrina Ali.

Ruminah Sidek, Riena Diana, Shah Rezza, Zila Bakarin, Khalida Balqis, Effa Narisha, Dai Izzhar Nazri, Izzy Reef, Fateha, Qistina Raisah, Nadzrul, Izzya Reen.


Tonton Drama Dia Yang Ku Cinta Episod 3 FULL
Tarikh : 27.11.2019
Masa :  10 pm

Bagi yang terlepas episod 2, korang boleh layan di sini ( klik ).

Tonton Drama Dia Yang Ku Cinta Episod 3 FULL


Khalid bawak balik Cempaka Amna dan Iman, dua anak tirinya ke rumah isterinya yang pertama, Mahana. Sofea, emak kandung Amna dan Iman sudah meninggal dunia.

Hari pertama Mahana tahu dia sudah dimadukan sejak setahun lalu. Mahana sangat kecewa dan sakit hati. Namun, keputusan Khalid muktamad mahu bela Amna dan Iman.

Tonton di bawah ini. 👇👇


Keputusan Khalid buatkan Mahana rasa dipinggirkan. Mahana hasut anak-anaknya, Hafiz dan Lara agar bermusuh dengan Amna dan Iman. Lara sangat bencikan Amna dan Iman, dia sering cari pasal dengan Amna dan menyakat Iman yang buta kedua-dua matanya.

Khalid kecewa dengan Mahana. Namun, hati Mahana begitu dendamkan Amna dan Iman. Mahana mengadu pada kawan baiknya, Nani.

Nani juga isteri pertama yang dimadukan suaminya. Mahana terpengaruh dengan Nani yang memusuhi madunya. Mahana hanya berpura-pura baik pada Amna dan Iman depan Khalid. Apabila Khalid tiada, Mahana menyakiti dan mendera Amna dan Iman.

Sambungan episod 4 , di sini (klik).


Post a Comment

Previous Post Next Post