Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 6 Full MLM. Semalam telah berlangsungnya minggu ketiga maharaja lawak mega 2019. Dah masuk minggu keenam sudah kan. Bagaimanakah persembahan mereka pada minggu ini? Best tak?

Semalam, kumpulan ZERO telah dinobatkan sebagai Flamitoz Kumpulan Paling Syok untuk minggu keenam ini. Manakala pasukan Smart di nobatkan sebagai juara oppo punchline machine untuk minggu ini sekali lagi. Memang padu persembahan diorang semalam.


Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 6 Full MLM




Kalau korang terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Tarikh : 6.12.2019.
Masa : 9 pm.

Korang juga boleh layan persembahan minggu 5 di sini (klik).

Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 6 Full MLM.


👇👇




SAMBUNG PART 2 DI SINI - baki persembahan lain, korang tonton di sini (klik).

p/s : sila refresh/ f5 sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Peserta tersingkir pada minggu ini iaitu kumpulan SMART yang merupakan peserta berkumpulan.  Mereka antara pelawak baru yang masuk melalui Hot Seat. Tahniah diucapkan buat mereka kerana berjaya sampai ke tahap ini.

Jadi, baki seramai 7 orang peserta masih kekal dan akan beraksi dalam minggu ketujuh nanti. Siapa pula yang akan tersingkir di minggu depan?

Sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.

 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post