Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 7 Full MLM. Semalam telah berlangsungnya minggu ketiga maharaja lawak mega 2019. Dah masuk minggu keenam sudah kan. Bagaimanakah persembahan mereka pada minggu ini? Best tak?

Semalam, kumpulan JBORN telah dinobatkan sebagai Flamitoz Kumpulan Paling Syok untuk minggu ketujuh ini. Manakala pasukan ZERO di nobatkan sebagai juara oppo punchline machine untuk minggu ini. Memang padu persembahan diorang semalam.


Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 7 Full MLM


Kalau korang terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Tarikh : 13.12.2019.
Masa : 9 pm.

Korang juga boleh layan persembahan minggu 6 di sini (klik). Minggu ini temanya adalah Ustaz, Jadi adalah ustaz-ustaz yang turut menjadi tetamu jemputan minggu ini.

Jomlah kita tengok episod penuh di bawah.

Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 7 Full MLM.


👇👇




SAMBUNG PART 2 DI SINI - baki persembahan lain, korang tonton di sini (klik).

p/s : sila refresh/ f5 sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Minggu ini tiada penyingkiran untuk kesemua peserta maharaja lawak mega ! Tahniah dan memang terbaik. Jadi minggu depan kita akan tengok 7 orang peserta lagi beraksi.

Siapa pula yang akan tersingkir di minggu depan?

Sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.

Sila share link ini ya Maharaja lawak mega 2019 minggu 7 full di facebook anda !


 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post