Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 9 Full MLM. Semalam telah berlangsungnya minggu kesembilan maharaja lawak mega 2019. Dah masuk minggu kesembilan sudah kan. Bagaimanakah persembahan mereka pada minggu ini? Best tak?

Minggu 9 adalah minggu suku akhir, jadi minggu depan merupakan malam separuh akhir untuk para peserta. Semalam, kumpulan BOCEY telah dinobatkan sebagai Flamitoz Kumpulan Paling Syok untuk minggu kesembilan ini. Manakala pasukan JBORN di nobatkan sebagai juara oppo punchline machine untuk minggu ini. Memang padu persembahan diorang semalam.



Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 9 Full MLM.



Kalau korang terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Tarikh : 27.12.2019.
Masa : 9 pm.

Korang juga boleh layan persembahan minggu 8 di sini (klik). Minggu ini temanya adalah Trend terkini dan juga Parodi bersama artis jemputan. Kiranya ada dua persembahan untuk minggu ini. Memang semua lawak-lawak persembahan diorang minggu ini.

Jomlah kita tengok episod penuh di bawah.

Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 9 Full MLM.

👇👇




SAMBUNG PART 2 DI SINI - baki persembahan PENUH lain, korang tonton di sini  (klik).

p/s : sila refresh/ f5 sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Minggu ini satu penyingkiran telah di buat untuk kesemua peserta maharaja lawak mega ! Peserta yang tersingkir pada minggu ini adalah kumpulan Stone. Setakat ini sahaja rezeki mereka dalam MLM kali ini.

Tahniah untuk yang masih berjuang pada minggu hadapan. Buat yang terbaik untuk layak ke pentas final nanti.

Siapa pula yang akan tersingkir di minggu depan?

Sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.

Sila share link ini ya Maharaja lawak mega 2019 minggu 9 full di facebook anda !


 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post