Tonton Drama Kampung People Episod 13 FULL. Aku tau, ramai yang tengok drama ni kan, tapi ramai yang tak tau sinopsis penuh untuk cerita ni. Kenapa mereka kena pindah ke kampung walaupun dah duduk dekat bandar sebelum ini.

antara pelakon utama drama ni adalah Elly Mazlein, Rashidi Ishak, Riena Diana, Kamarul Eqifshah, Namron, Fizz Fairuz, Hun Haqeem, Razak Ahmad, Shah Kimin, Haeriyanto Hassan, Shahkimin, Azwan Razali.Tonton Drama Kampung People Episod 13 FULL.Jumlah Episod : 13 episod
Tarikh Mula Tayangan : 11 Disember 2019
Waktu Tayangan : Rabu-Jumaat, 9:00 malam
Ssluran Tayangan : Slot Lestary TV3

Bagi yang terlepas episod 12, boleh tonton di sini (klik) .

Tonton Drama Kampung People Episod 13 FULL


Razif bekerja dengan Tuan Suhaimi yang menjual barangan yang diseludup secara haram. Ketika Razif sedang sibuk menguruskan jual beli, polis datang menyerbu tempat mereka dan ditangkap.

Razif disoal siasat dan diugut dengan penjara selama 15 tahun jika tidak membuka mulut. Razif terpaksa menjadi saksi menentang bekas bossnya, penjenayah Tuan Suhaimi di mahkamah.

Tonton full epiosd dibawah ini ya.

👇👇


p/s : tekan refresh/f5 sampai video full muncul.

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok full episod.

Razif menerima ugutan dari kumpulan Cengkih Manis dan polis meletakkan Razif dan keluarganya ke dalam Program Perlindungan Saksi agar mereka tidak dibunuh sebelum kes pendakwaan.

Keluarga Razif terpaksa menyamar dan menukar identiti mereka menjadi orang kampung. Kejadian melucukan berlaku apabila keluarga Razif cuba menyesuaikan diri dengan keadaaan di kampung.

Jom tonton drama kampung people episod 13 dibawah di sini (klik).


Post a Comment

Previous Post Next Post