Maharaja Lawak Mega 2019 Final Akhir Full PART 2 Hai korang, kalau korang perasan dalam entri aku sebelum ini aku ada kongsikan full video maharaja lawak mega 2019 untuk minggu akhir ini.

Tetapi lepas aku check balik, rupanya ada setengah jer video yang diupload oleh astro gempak.

AISHH, macam mana pulak terjadi macam tu. haha takpalah korang tengok sambungan dibawah ni ya.


Maharaja Lawak Mega 2019 Final (Akhir) Full PART 2





Kalau nak tengok first part punya, korang boleh tengok di sini (klik).

Jadi aku kongsikan video-video baki persembahan peserta minggu kesepuluh di bawah ni ya.

Maharaja Lawak Mega 2019 Final Akhir Full PART 2


👇👇





Amacam, best tak persembahan para peserta pada minggu ini? Tahniah untuk kumpulan PUTEH kerana menjuarai MLM kali ini.

Buat yang gagal, kita cuba lagi pada musim hadapan ya.

Selamat menonton.

 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post