Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 10 Full MLM.

Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 10 Full MLM. Semalam telah berlangsungnya minggu kesepuluh maharaja lawak mega 2019. Dah masuk minggu separuh akhir sudah kan. Bagaimanakah persembahan mereka pada minggu ini? Best tak?

Minggu 10 adalah minggu separuh akhir, jadi minggu depan merupakan malam akhir untuk para peserta. Semalam, kumpulan JBORN telah dinobatkan sebagai Flamitoz Kumpulan Paling Syok untuk minggu kesepuluh ini. Manakala pasukan PUTEH di nobatkan sebagai juara oppo punchline machine untuk minggu ini. Memang padu persembahan diorang semalam.


Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 10 Full MLM.


Kalau korang terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Tarikh : 3.1.2020.
Masa : 9 pm.

Korang juga boleh layan persembahan minggu 9 di sini (klik). Minggu ini temanya adalah budaya dan loghat dan juga bebas. Kiranya ada dua persembahan untuk minggu ini. Memang semua lawak-lawak persembahan diorang minggu ini.

Jomlah kita tengok episod penuh di bawah.

Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 10 Full MLM.

👇👇




SAMBUNGAN PART 2 DI SINI - baki persembahan PENUH lain, korang tonton di sini  (klik).

p/s : sila refresh/ f5 sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Minggu ini tiada penyingkiran di buat untuk kesemua peserta maharaja lawak mega ! Jadi, kesemua peserta minggu semi final layak ke pentas final maharaja lawak mega 2019 nanti.

Tahniah untuk yang masih berjuang pada minggu hadapan. Buat yang terbaik untuk layak ke pentas final nanti.

Siapa pula yang akan dinobatkan sebagai juara MLM 2019 nanti?

Sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.

Sila share link ini ya Maharaja lawak mega 2019 minggu 9 full di facebook anda !


0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post