I Can See Your Voice Malaysia 3 Bakal Bermula! Hai Korang, rasanya lama aku tak kemaskini mengenai rancangan I Can See Your Voice Malaysia kan. Musim ke 3 dah nak mula dah ni. mesti korang tak sabar nak tahu siapa peserta musim ni kan. hehe.

Musim lepas, Juara i can see your voice malaysia 2 adalah Adik Muiz. Dia berjaya menjuarai musim lepas tau. Siap release lagu pulak tu. Memang powerlah muiz.

Agak-agaknya siapa pula yang akan menjadi juara untuk musim ketiga ini kan. Tak sabar nak tengok. hehe.

I Can See Your Voice Malaysia 3 Bakal Bermula!


Seperti kita semua tahu, rancangan ini akan mula ditayangkan tidak lama lagi iaitu pada 16 Febuari 2020. Waktu Siarannya adalah setiap hari Ahad jam 9 malam.

Salurann tayangan adalah di tv3.

I Can See Your Voice Malaysia 3 Bakal Bermula!



Pengacara I Can See Your Voice Malaysia 3


Korang masih ingat siapa pengacara musim lepas? Hahaha mestilah korang ingatkan. Untuk musim ini, TV 3 masih mengekalkan Shuk Sahak dan juga Sean Lee sebagai pengacara i can see your voice malaysia untuk musim ketiga.

Mesti meriah malam minggu kita lepas ni kan.

I Can See Your Voice Malaysia 3 Bakal Bermula!

Penyiasat I Can See Your Voice Malaysia 3


Setiap musim akan ada 3 orang penyiasat tetap dan juga 2 orang penyiasat jemputan. Untuk musim ini kita ada penyiasat tetap iaitu Jihan Muse, Mark Adam dan juga Yusri KRU!

Fuhh makin meriah dan bestlah musim ni.

Yusri menggantikan Seelan Paul yang menjadi penyiasat sebelum ini.

Live Streaming.

Kita tunggu pengumuman dari TV3 nanti  ya. Bagi korang yang nak info terkini, boleh like page >> i can see your voice 3 Fans << ini ya. Nanti kami update info terkini di sana.




Selamat menonton.

Kita tunggu 16 febuari ini tau!

 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post