Senarai Pelakon Drama Chandelier. Drama baru ini diadaptasi dari novel 'Chandelier' karya Acik Lana untuk slot MegaDrama, Astro Ria. Antara pelakon drama ini adalah Ben Amir, Mimi Lana dan Norman Hakim.

Drama ini diarahkan oleh Micheal Ang dan akan mula ditayangkan pada 10 Febuari 2020.

Bil Episod : 24 episod
Tarikh Mula Tayangan : 10 Februari 2020
Waktu Tayangan : Isnin-Khamis, 10:00 malam
Saluran Tayangan : Slot MegaDrama (Astro Ria & Ria HD)


Senarai Pelakon Drama Chandelier (Astro Ria) (2020).

Senarai Pelakon Drama Chandelier

Berikut merupakan pelakon drama chandelier arahan micheal ang ini.

Senarai Pelakon : Ben Amir, Mimi Lana, Norman Hakim , Shasha Abedul, Nadya Syahera, Alif Muhaimin, Diana Dee, Aisar Khaled, Nynaa Harizal , Sharifah Shahora, Laila Nasir

SINOPSIS CHANDELIER


Keisha Edlina digelar gold digger kerana berbekalkan wajah pan-Asia dan tubuh yang sempurna dia menggoda lelaki kaya dan peras harta mereka habis-habisan. Kemudian dia mencari lelaki lain yang jauh lebih kaya pula.

Hubungan selama dua tahun bersama Datuk Eusoff tidak menjadi, dan dia berpaling pula kepada Tan Sri Emran. Belum sempat mencapai angan-angan, satu insiden ngeri telah menimpa Keisha Edlina. Kiesha diserang sehingga berlakunya kecacatan dimukanya. Dia berputus asa untuk meneruskan hidup, namun kemunculan Kaef mengubah haluannya.

Senarai Pelakon Drama Chandelier (Astro Ria) (2020).

Hatinya terpikat dengan keikhlasan lelaki itu walaupun Kaef tidak punya banyak harta atau kemewahan. Sedang indah menikmati hidup penuh bahagia di sisi Kaef, ujian dan dugaan hadir membuatkan Keisha Edlina terpaksa berkorban.

Kaef disaman dalam perniagaanya dan Keisha meminta pertolongan dari Tan Sri Emran. Syarat memaksa dirinya meninggalkan Kaef dan berkahwin dengan Tan Sri Emran.Amacam, best tak senarai pelakon drama chandelier. Aku rasa mesti drama ni akan viral macam drama sweet dreams hari tu.

Tak sabar nak tengok. Bagi korang yang nak tengok full episod, kami akan kemaskini di bawah ni ya.

Full Episod Drama Chandelier.


Episod 1 | Episod 2 ||||||

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post