Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2020 Minggu 3

Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2020 Minggu 3. Hello guys! haha korang dah move on ke dari episod ke 2 baru ni? Dengar kata ramai yang happy sebab Stacy berjaya pilih penyanyi sebenar.  Aku rasa minggu ni korang akan rasa puas bila dapat tengok tetamu kita minggu ni. Siapakah dia?

Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2020 Minggu 3

Setiap minggu kita ada 3 orang penyiasat tetap iaitu Jihan Muse, Mark Adam dan Yusry KRU. Agak-agak koranglah kan, siapakah tetamu undangan untuk minggu ke tiga ni?

Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2020 Minggu 3


Jawapannya adalah Ismail Izzani ! Alah yang penyanyi baru yang ada suara sedap tu. haa. Mesti best episod kali ni. Tapi boleh ka dia teka siapa penyanyi sebenar nanti?

Selain Ismail, kita ada dua penyiasat jemputan iaitu Nafiz Muaz dan juga Micheal ang. Haaa Mesti viral episod kali ni kan.

hehehe.

Biodata Ismail Izzani

Nama penuhnya adalah Ismail Izzani bin Zainal Nazeri (dilahirkan 13 April 2000) atau lebih dikenali sebagai Ismail Izzani. Dia merupakan seorang penyanyi dan penulis lagu lelaki Malaysia. Beliau merupakan juara dalam pertandingan di YouTube.

Ismail merupakan anak kepada penyanyi yang popular pada tahun 1980-an iaitu Datin Suliza Salam



Semoga berjaya buat mereka semua! Korang dah ready ke belum tu ?
hehe

Selamat menonton.


0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post