I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 3 FULL

I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 3 FULL. Semalam telah ditayangkan episod pketiga rancangan realiti i can see your voice Malaysia musim 3. Memang ramai yang tak sabar nak tengok setiap minggu dan aku nak tanya macm mana perjalanan episod kali ni? best tak?

Episod semalam, kita ada Ismail Izzani sebagai tetamu jemputan minggu ini bersama dengan 2 orang penyiasat jemputan iaitu Nafis Muaz dan juga Micheal Ang. Agak-agak mereka dapat tak teka siapa penyanyi sebenar?






Mampukah Mael meneka penyanyi sebenar atau penyamar yang bersuara sumbang dalam episod kali ini?

kalau nak tahu, jom tengok.

Tarikh : 1.3.2020
Masa : 9 pm

Bagi yang terlepas episod 2 boleh layan di sini (klik).

I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 3 FULL

berikut disertakan video episod penuh minggu ini.

👇👇

p/s : refresh jika full video tak keluar ya.

Jom join group >> kaki hiburan << untuk live streaming.


Tahniah Ismail! anda GAGAL memilih penyanyi sebenar minggu ini. Memang hancur persembahan last tu kan. haha

Siapa suruh salah pilih. hehe.

Biodata Penyamar Minggu 3 

Nama Penuh : Che Yasmeen Shahirah Che Zakaria.


Selesai sudah minggu ketiga dan kita dah ada seorang penyamar pertama musim ini!

Tak sabar pula nak tunggu episod minggu depan kan. hehehe

I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 2 FULL


Pengacara dan Penyiasat Tetap Mingguan.


Pengacara - Shuk Sahar dan Sean Lee.
Penyiasat Tetap - Yusry, Jihan dan Mark Adam

Selamat menonton.

Jom kongsikan entri i can see your voice malaysia 2020 episod 3 ni dekat facebook korang tau!

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post