" Sorry Micheal! I tak Follow You ! ", Peserta I Can See Your Voice Malaysia 3

" Sorry Micheal! I tak Follow You ! " - Peserta I Can See Your Voice Malaysia 3. Hari Ahad baru ni, aku tengok rancangan i can see your voice. tapi ada satu bahagian yang lawak bagi aku.

Kecoh terus set masa tu. hehe. Puncanya adalah apabila Micheal Ang kena sound dengan peserta i can see your voice malaysia,

" Sorry Micheal! I tak Follow You ! " - Peserta I Can See Your Voice Malaysia 3

Sebenarnya, Micheal rasa macam pernah nampak peserta ni di Instagram. Kemudian dia terus tanya sama ada pernah post apa-apa dekat Ig sama ada Ig dia atau dekat ruangan lain.

Tapi jawapan Nur Florina menjadi tumpuan apabila dia kata, " Sorry Mike, I tak follow you".

hahaha.

" Sorry Micheal! I tak Follow You ! " - Peserta I Can See Your Voice Malaysia 3



Korang boleh tengok dekat video bawah ni ya.

👇👇


Bukan senang nak tengok orang sound Micheal ang kan. HAHA. Semua penonton dan penyiasat pun terkejut dan diorang pun bahan Micheal lepas tu.

hahaha.

Aku puji mereka semua sebab sporting. Tak mudah melenting kan.
Kita yang tengok pun enjoy jer. hehehe.

Korang rasa lawak tak episod minggu lepas?

Jom komen dekat bawah ni ya.



0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post