Drama The Gadis Episod 7Drama bersiri 'The Gadis' arahan Liyana Jasmay ditayangkan untuk slot Lestary TV3. Antara pelakon yang terlibat adalah Yuna Rahim, Fatin Afeefa, Erynne Erynna, Syafie Naswip dan Hun Haqeem. The Gadis akan disiarkan bermula 10 April 2020, setiap Rabu hingga Jumaat pukul 9 malam di TV3.

Jumlah Episod : 7 episod
Tarikh Tayangan : 10 April 2020
Waktu Tayangan : Rabu-Jumaat, 9:00 malam
Saluran Tayangan : TV3


Drama The Gadis Episod 7Senarai Pelakon adalah Yuna Rahim, Fatin Afeefa, Erynne Erynna, Syafie Naswip, Hun Haqeem, Zain Hamid, Hamidah Wahab, Puteri Amira, Kamal Bakar, Rosni Othman

Bagi yang terlepas episod 6, korang boleh tonton di sini (klik). 

Drama The Gadis Episod 7


Kisah sekumpulan gadis dari kampung yang ingin mengubah hidup masing-masing. Lina dan Lisa tinggal bersama ayah mereka, Nad bersama Nek Timah. Kepulangan Nad ke kampung, menarik perhatian ramai terutama Lisa kerana semakin cantik dan hidupnya kelihatan mewah. 

Tonton Episod Penuh di bawah ni ya.

👇👇


Lina bertauh kasih kembali dengan bekas kekasihnya Shazman, tetapi ibu Shazman lebih menyukai Nad kerana merasakan dia sesuai dengan anaknya yang berlulusan tinggi. Nad mengajak Lisa ke KL, jika dia ingin menjadi sepertinya. Adakah Lisa akan mengikuti kata hatinya? Apa yang bakal menanti dia di KL?

Drama The Gadis Episod 7


Jom tonton episod 8 dekat sini (klik).

Oh ya, jangan lupa share the gadis episod 7 ni tau.

Post a Comment

Previous Post Next Post