Drama Bukan Gadis Biasa Episod 3 Full.  drama adaptasi novel Bukan Gadis Biasa karya Liza Nur di slot Akasia TV3. Antara pelakon utama drama ini adalah Remy Ishak dan Ayda Jebat. Drama terbitan JS Pictures, arahan Azman Haji Yahya. Ditayangkan bermula 23 April 2020, setiap Isnin hingga Sabtu pukul 7 malam di TV3.


Jumlah Episod : 28 episod
Tarikh Tayangan : 23 April 2020
Waktu Tayangan : Isnin-Sabtu, 7:00 malam
Saluran Tayangan : Slot Akasia TV3


Drama Bukan Gadis Biasa Episod 3 Full
Senarai Pelakon : Ayda Jebat, Remy Ishak, Nazim Othman, Sheila Rusly, Ozlynn Waty, Maskhan, Lia Natalia,  Ako Mustafa, Shajiry, Heryanto Hassan, Zarul Husin, Idzham Ismail, Chacha Maembong, Zalfa Zin, Ashhry Atan

Bagi yang terlepas episod 2, korang boleh tonton di sini (klik).

Drama Bukan Gadis Biasa Episod 3 Full


Johana berubah perwatakan persis lelaki (tomboy) apabila terpaksa melalui kemelut kehidupan yang sukar semasa kecil dan terpaksa menjaga anak buahnya, Aisya setelah kematian kakaknya.

Amirul, jurulatih tinju kepada Johana meyimpan perasaan terhadapnya kerana tertarik dengan peribadi Johana yang penuh persoalan.

Drama Bukan Gadis Biasa


Rayyan memiliki syarikat penyiasatan persendirian dan dia diupah oleh ayah saudaranya, Suffian untuk menjejaki opahnya sendiri iaitu Aminah yang hilang dari rumah.

Episod Penuh 👇👇


p/s: tekan refresh sampai video penuh muncul ya.

Untuk kaki drama!!
Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

👉👉 Tonton Episod 4 di sini (klik).

Selepas meninggalkan rumah, Aminah yang sudah nyanyuk dan kurang siuman tersesat di tengah kota raya dan dibantu oleh Johana. Johana yang kasihan melihat Aminah membawanya pulang dan mereka tinggal bersama.

Rayyan memulakan penyiasatan untuk mencari. Di situlah dia bertemu dengan Johana. Insiden demi insiden berlaku membuatkan Rayyan mula tertarik dengan Johana.remy ishak Bukan Gadis Biasa Episod 1 Full

Dalam cerita ni ada abam remy ishak tau. Jangan lupa tengok lak. hehehe.

Jom share entri drama bukan gadis biasa episod 3 ni di facebook anda.Post a Comment

Previous Post Next Post