Episod Penuh Drama Ironi Kasih TV 3 (2020). drama bersiri Ironi Kasih ditayangkan di slot Akasia TV3. Antara pelakon utama cerita ini adalah Fauziah Ahmad Daud , Aqasha, Intan Najuwa, Intan Ladyana dan Fizz Fairuz. Drama terbitan Wira Nusa Production, arahan Nazir Jamaluddin. Bakal menemui penonton bermula 2 April 2020, setiap Isnin hingga Jumaat pukul 7 malam di TV3.


JUDUL : IRONI KASIH

EPISOD : 15 episod
TAYANGAN : 2 hingga 22 April 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 7:00 malam
SIARAN TV : Slot Akasia TV3

Episod Penuh Drama Ironi Kasih TV 3 (2020)


Senarai Pelakn : Intan Najuwa, Aqasha, Intan Ladyana, Fizz Fairuz, Isaac Iman, Ramona Zamzam, Afifah Nasir, Syafi Tee DFKL, Sarah Malisa DFKL, Ogy Ahmad Daud, Nazia Mustafa
Jom kita tonton drama baru ni dekat bawah ini ya.

Episod Penuh Drama Ironi Kasih 

Kasih yang pada awalnya bekerja sebagai pembantu pengurusan di firma arkitek milik Johan telah digaji untuk menjadi pengasuh kepada anak Johan dan Emilia. Kasih menjalankan tugasnya dengan baik, mereka menjadi semakin mesra.


Emilia bukannya tidak sedar akan semua ini tetapi dia berfikiran terbuka. Namun hubungan di antara Johan dan Emilia mulai retak apabila Emilia sering meluangkan masa bersama rakan kongsinya, Noh.
Johan yang merasa tercabar terus menceraikan Emilia. Rupa-rupanya Kasih amat gembira di atas penceraian. Apakah muslihat Kasih yang sebenarnya?

Sedutan drama

👇👇👇Untuk kaki drama!!
Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!


Jangan lupa kongsikan entri episod penuh drama ironi kasih ni dekat facebook korang ya.

Post a Comment

Previous Post Next Post