Suara Clinton Jerome Chua buat ramai terpegun ! Hai Korang. Semalam telah ditayangkan rancangan i can see your voice Malaysia untuk minggu ke 9 dan artis undangan untuk minggu ini adalah Shila Amzah.

Korang rasa, Shila dapat teka dengan betul atau tidak untuk minggu ni? jawapannya adalah YA! Shila telah memilih Clinton Jerome Chua sebagai pasangan duetnya. Dalam episod kali ni Clinton menjadi tumpuan terutama dari penyiasat kita untuk diperdengarkan suaranya.

Suara Clinton Jerome Chua buat ramai terpegun !


Lepas dah dengar suara dia, admin nak cakap suara dia memang sedap. memang rugi kalau korang tak dengar sendiri suara dia. Yang paling menarik adalah dia pernah berduet bersama dengan Ariana Grande pada tahun 2015.

Bukan calang-calang orang tau ni.

Bagi korang yang belum tengok episod penuh, korang boleh tengok dekat sini (klik).

Jom kita dengan suara clinton dalam episod minggu ni ya.


👇


p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

Amacam, best tak suara dia?
Rasanya kalau terus fokus, dia boleh jadi artis dekat Malaysia kan.

Tahniah Clinton, suara awak memang sedap!

Tak sabar pulak admin nak tunggu minggu depan. Siapa pula artis jemputan untuk minggu depan? Sama-sama kita nantikan.

 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post