Sinopsis Drama Kampung People 2 (2020). Hai semua! Mulai 16 september 2020. Drama bersiri kampung people 2 akan menemui penonton. Katanya ramai yang tak sabar nak tengok drama ni? hehe. Cerita ini masih mengekalkan  hampir keseluruhan pelakon asal dari musim pertama mereka.

Disebabkan mendapat sambutan yang memberangsangkan dalam musim pertama , drama ini di sambung untuk musim kedua pula. Anda nak tahu siapa pelakon drama ini? anda nak tahu apa sinopsis drama ini untuk musim kedua?

Jom sambung baca di bawah.


Sinopsis Drama Kampung People 2 (2020)

Sinopsis Drama Kampung People 2 (2020)


Razif merupakan ayah kepada dua orang anak. Dia bekerja dengan Tuan Suhaimi dan pekerjaannya adalah menjual barangan yang diseludup secara haram. Ketika Razif sedang sibuk  jual beli, polis datang menyerbu tempat mereka dan ditangkap.
 
Sinopsis Drama Kampung People 2 (2020)


Razif disoal siasat oleh pihak polis dan diugut dengan penjara selama 15 tahun jika tidak membuka mulut. Razif terpaksa menjadi saksi menentang bekas bossnya iaitu  penjenayah Tuan Suhaimi di mahkamah.

Razif menerima ugutan dari kumpulan Cengkih Manis dan polis meletakkan Razif dan keluarganya ke dalam Program Perlindungan Saksi agar mereka tidak dibunuh sebelum kes pendakwaan.
Sinopsis Drama Kampung People 2 (2020)

Keluarga Razif kesemuanya terpaksa menyamar dan terpaksa tukar identiti mereka menjadi orang kampung. Pelbagai kejadian berlaku di kampung tempat mereka tinggal sehinggakan mereka dapat menyesuaikan diri di sana.

Bagaimanakah keadaan razzif dan keluarganya untuk musim kedua nanti? Kenapa mereka kembali semula ke kampung? nak tahu, kenalah tengok drama kampung people 2 nanti.


p/s : tekan refresh/f5 sampai video full muncul.

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok full episod.

Harapnya penonton tak bosan dengan season kedua ni. Selalunya, bila masuk musim kedua, drama akan menjadi sedikit suram.

Apa-apa pun kita tungggu tayangan episod pertama drama ini nanti ya.

Post a Comment

Previous Post Next Post