Review Drama Best Drama Pengantin satu malam. Sekarang ni telah dan sedang ditayangkan drama pengantin satu malam. Drama ni katanya best dan menarik.

Korang dah baca ke belum sinopsis drama ni? Kalau belum jom baca di bawah ni ya.

Review Drama Best


Zahred Hadri yang membenci wanita dan  Zulaikha Nasreen yang terdesak.

Zahred ketawa sinis.
“Tolak? Berapa? Seribu sebulan? Kemudian sehingga seratus bulan. Seratus bulan baru selesai? Berapa lama tu? Lapan tahun tiga bulan. Apa awak yakin selama itu awak akan terus bekerja di sini?” Sinis suara Zahred bertanya.

Review Drama Best Drama Pengantin satu malam


Zulaikha yang masih berdiri sedikit menggeletar. Dia harus kuat. Dia kena cuba dapatkan. Ini saja jalan yang dia ada.



Bagi aku drama ni best sebab pelakon dia memang berjaya menjiwai lakonan mereka. Sampai kita rasa macam benda tu real pulak.

Tu yang sampai ada yang nak mengamuk tu. hehehe

Bagaimana pula dengan pendapat korang ya? Jom komen dekat bawah ni tau!

Terima kasih.


 Jom tengok drama di channel telegram kami!

klik link di bawah ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post