Tonton Drama Hati Yang Tersakiti Episod 1 FullDrama terbaru ini bertajuk 'Hati Yang Tersakiti' yang di lakonkan oleh Remy Ishak, Nad Zainal dan Mimi Lana. Drama ini mempunyai 15 episod arahan Feroz Kader Drama ini mula bersiaran pada 15 Oktober 2020 dan akan ditayangkan pada setiap Isnin hingga Khamis pukul 10 malam di TV3.


Tonton Drama Hati Yang Tersakiti Episod 1 Full
Tonton Drama Hati Yang Tersakiti Episod 1 Full

Drama hati yang tersakiti ini mengisahkan tentang Mona dan Farah berkawan baik sejak mereka belajar di kolej. Selepas beberapa tahun, mereka berdua bertemu kembali. Mona kini hidup bahagia dengan suaminya, Haris walaupun belum dikurniakan cahaya mata. Namun, rumah tangga yang dibina berdasarkan kepercayaan mulai tergugat. Mampukah ia diselamatkan dan persahabatan yang terjalin lama dimuliakan? Atau bakal ada hati yang tersakiti ?

Pertemuan pertama Haris dan Mona di kolej membibitkan cinta tetapi Farah (Mimi Lana) rasa Haris tidak layak dan tidak setaraf dengan Mona yang berpelajaran tinggi. Farah pernah memperkenalkan Mona kepada anak Datuk malahan dia sendiri memilih anak kepada seorang Tan Sri sebagai suaminya.  


FULL EPISOD - https://www.viu.com/ott/my/en/all/video-malay-drama-tv_shows-hati_yang_tersakiti_episode_1-1165797160?containerId=1059_0_16_1.my

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Anda dah tengok episod 1 ini? Kalau dah, jom tengok episod 2 di sini (klik).

Mona dan Farah bertemu kembali. Selepas mengetahui keadaan Farah yang belum mendapatkan tempat tinggal kerana krisis rumah tangga, Mona mempelawa kawan baiknya untuk tinggal di rumahnya buat sementara waktu. Haris tidak senang dengan kehadiran Farah kerana ia akan mengganggu privasi mereka dan mula tetapkan syarat kepada Farah.

Tonton Drama Hati Yang Tersakiti Episod 1 Full. Drama terbaru ini bertajuk 'Hati Yang Tersakiti' yang di lakonkan oleh Remy Ishak, Nad Zainal dan Mimi Lana

akhirnya, Haris akur kerana Mona rasa kasihan dan mahu membantu sahabatnya. Farah berterima kasih dengan keprihatinan yang diberikan kepadanya. Lama-kelamaan, dalam diam Farah mulai mencemburui kesempurnaan yang dirasai dalam rumah tangga Mona dan makin lama dia juga ingin memilikinya.

Jangan lupa untuk saksikan drama hati yang tersakiti ini di tv3. Memang best tak cerita ni rugilah kalau anda tak tengok. 

Post a Comment

Previous Post Next Post