Drama Cinta Sekali Lagi Episod 3 Full. Drama cinta sekali lagi terbitan TV3 ini akan mula bersiaran pada 4 November 2020. Cinta sekali lagi ini menggantikan drama ryan aralyn yang selesai sesi tayangannya. Antara pelakon cinta sekali lagi adalah Hanna Delisha, Nelydia Senrose dan Saharul Ridzwan.


Drama Cinta Sekali Lagi Episod 3 Full

bagi yang terlepas episod 1, anda boleh tonton di sini(klik). Drama ini mempunyai 28 episod dan akan ditayangkan pada 4 November ini. Waktu Tayangannya pula adalah pada setiap hari isnin hingga jumaat pada jam 7 malam di TV3.

Drama Cinta Sekali Lagi Episod 3 Full

Senarai Pelakon yang terlibat adalah Saharul Ridzwan, Nelydia Senrose, Hannah Delisha, Raja Afiq, Luqman Hafidz, Ezzaty Abdullah, Dilla Ahmad, Haleeda Mazlin, Iman Zulkarnain, Isaac Iman, Tengku Zara, Zara Shelby, Alessandra Alyssa

Sinopsis : Pertemuan Fahad dan Amanda tanpa sengaja membibitkan rasa cinta di hati mereka. Kemudian mereka berkahwin dan bahagia. Namun Amani tidak senang dengan kebahagiaan kakak kandungnya. 

Jom tengok episod 3 di bawah ini.


Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!Amani cemburu dan nekad untuk menghancurkan hubungan Fahad dan Amanda. Dan Amani nekad untuk merebut Fahad daripada Amanda. Berjayakah Amani memisahkan mereka?

Tak sabar nak tengok gandingan lakonan hannah delisha , Nelydia dan Sahrul RIdzwan dalam cerita ni. Drama ini katanya ada kejutan tersendiri untuk penonton.

Jangan lupa untuk saksikan drama cinta sekali lagi episod 3 ini ya !

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post