Drama Isteri Misteri 2020

Drama Isteri Misteri 2020. Drama baru bergenre drama komedi 'Isteri Misteri' hasil kerjasama Viu Malaysia dan Media Prima Berhad. Antara pelakon yang terlibat adalah Tiz Zaqyah, Azira Shafinaz, Azar Azmi dan ramai lagi. Berikut merupakan sinopsis Drama Isteri Misteri di bawah ini ya. Ia akan disiarkan setiap hari Rabu dan Khamis jam 6:00 petang di TV3 dan jam 7:00 malam di Viu mulai 25 November 2020.

Drama Isteri Misteri 2020

Drama Isteri Misteri 2020

Cerita ini mempunyai 10 Episod dan mula ditayangkan pada 25 November 2020.Antara pelakon isteri misteri yang lain adalah Sharnaaz Ahmad, Tiz Zaqyah, Sharifah Sakinah, Azira Shafinaz, Azar Azmi

Sharnaaz Ahmad membawa watak sebagai Rizal. Manakala Tiz Zaqyah sebagai Emma. Sharifah Sakinah sebagai Yatie dan Azira Shafinaz sebagai Lisa. Azar Azmi memegang watak sebagai Jun dalam cerita ini.

Drama Isteri Misteri 2020


SINOPSIS DRAMA ISTERI MISTERI

Mengisahkan Rizal, seorang kaki perempuan yang menerima ramalan seorang dukun bahawa isterinya ingin membunuhnya. Dengan bantuan pembantunya, Jun, dia perlu menyelamatkan dirinya serta menghalang rancangan isterinya. Namun, masalah utamanya adalah dia mempunyai tiga orang isteri!

Jangan lupa untuk tengok tau!


Post a Comment

Previous Post Next Post