Drama Bidadari Salju Full Episod (TV3). Sebuah drama lagi yang diadaptasi dari novel 'Bidadari Salju' karya Mia Kiff. Drama ini akan di siarkan untuk slot Akasia TV3.Oh ya! drama ini akan menggantikan drama cinta sekali lagi yang telah tamat siarannya. Manggandingkan pelakon utama Adam Lee dan Sweet Qismina. jom sambung baca maklumat Drama Bidadari Salju Full Episod (TV3) di bawah ini ya.

Drama Bidadari Salju Full Episod (TV3)Drama Bidadari Salju Full Episod (TV3)

Cerita ini akan mula ditayangkan pada 15 Disember 2020. Selain mempunyai 28 episod ia juga akan ditayangkan pada setiap hari isnin hingga jumaat pada jam 7 malam.

Antara barisan pelakon lain dalam drama ini adalah Sweet Qismina, Adam Lee, Nazrief Nazri, Zaki Azeman, Syazuwan Hassan, Jasmine Suraya, Fimie Don, Chacha Maembong, Jaja Iliyes, Zulkifli Ismail, Rosnah Johari, Lisdawati, Lan Zailan, Silfeny Osman, Aqil Taqeeuddin, Siti Khadijah , Nizam Kama, Ainaa Azhari, Puteri A'teeqah, Damia Qaissarah 

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

SINOPSIS BIDADARI SALJU

Mengisahkan Kayra yang sering menjadi mangsa buli dan selalu dihina di sekolah kerana paras wajahnya yang tidak cantik, penampilannya yang selekeh dan kemiskinannya. Hariz, pelajar seniornya selalu mencari fasal dengannya hampir setiap hari. Hariz terlalu membenci gadis ini hingga dia tergamak melemparkan fitnah yang meragut maruah dan harga diri gadis ini sehingga dia dipulaukan oleh ayah sendiri dan orang kampung. 8 tahun berlalu, 

Drama Bidadari Salju Full Episod (TV3)


Kayra akhirnya berjaya bangkit dari kejatuhan itu dan berjaya dalam hidupnya. Namun akibat kisah silam yang memeritkan membuat dia membenci lelaki, cinta dan perkahwinan. Hariz sentiasa dibayangi dosa-dosa silamnya dan Kayra tidak pernah lupus dalam ingatannya. Dalam diam, rasa cinta tiba-tiba mekar dalam hatinya. Memang jodoh dan pertemuan di tangan Tuhan. Rupa-rupanya lelaki yang dibenci dan didendami sampai mati ini adalah jodohnya.  

Tak sabar nak tengok cerita ni. jangan lupa share sekali ya!

Post a Comment

Previous Post Next Post