Drama Misteri Mona Episod 1 FULL.  Mulai 10 Disember 2020, \drama bersiri 'Misteri Mona'  akan disiarkan di TV3. Drama ini akan menggantikan drama Biar Sedikit Waktu yang telah tamat siarannya. Antara pelakon yang terlibat adalah Janna Nick, Redza Rosli, Elisha Sandha dan Ruzana Ibrahim. jom tonton Drama Misteri Mona Episod 1 FULL di bawah ini.

Drama Misteri Mona Episod 1 FULLSelain itu, ini barisan pelakon lain yang terlibat dalam drama ini. Mereka adalah Elisha Sandha, Ruzana Ibrahim, Zizan Nin, Zarynn Min, Ainin Batrisya, Duerra Mitilda, Syed Irfan, Alif Hadi, Syafi Tee, Siti Aishah Bujang, Amir Rahim.


Drama Misteri Mona Episod 1 FULL

Drama ini hanya mempunyai 8 episod. Di jangka akan mula ditayangkan pada 10 Disember 2020 untuk saluran samarinda tv 3.

Jom tonton Drama Misteri Mona Episod 1 FULL.

👇👇

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Drama ini menceritakan kehidupana hari-hari Anom (Janna Nick) yang merupakan seorang pesakit mental yang didatangi gadis misteri, Mona (Ruzana Ibrahim) yang juga merupakan kakaknya. Selain daripada suami, Dr Nadeem (Redza Rosli) yang menjaga Mona, juga terdapat pembantu iaitu Farah (Elisya Sandha)


Drama Misteri Mona (TV3) Lakonan Janna Nick dan Redze Rosli.


Kehidupan dalam tekanan sebenarnya sudah bermula ketika Anom dan Mona dari kecil lagi. Pada ketika itu, mereka bersama ibunya sentiasa di pukul dan di dera oleh ayah tirinya sehingga kehidupana dan kesihatan mereka terganggu. Apakah kesudahan drama Misteri Mona ini? Anda kena tonton kesemua episod nanti.


Post a Comment

Previous Post Next Post